VeerOp

En dit vonden zij...

Ervaringen

Benieuwd wat andere mensen vinden en wat hun ervaringen zijn? Dit zeggen ze over VeerOp Life- en Loopbaan Coaching.

'Dichter bij mezelf'

‘Ik ben door het traject dichter bij mezelf komen staan en dat werkt nog steeds door. Bij Vera voelde ik een grote betrokkenheid, interesse en warmte. Hierdoor voelde ik me op mijn gemak, zodat ik mezelf kon laten zien en durfde te delen wat er in mij speelde. Door haar openheid ontstond een mooie wisselwerking, het was geen eenrichtingsverkeer. Vooral de visualisatie vond ik heel bijzonder om wat het met me deed en hoe ver ik wegzakte in de ontspanning.’

A.L. – vrijwilligerswerk (augustus 2022)
'Vertrouwd, open, betrokken'

‘Vera is super! Zij creëert een ontspannen omgeving waardoor het heel vertrouwd voelt om open te spreken over obstakels en gevoelens. Zij is heel betrokken. Ze luistert goed en helpt mij bij het bereiken van mijn doelen. Het traject voelt alsof ik met een auto onderweg ben van Nederland naar een Verre Bestemming die ik graag wil bereiken. Het voelt af en toe alsof ik het stuur niet goed vasthoud en door slechte navigatie-skills vele omwegen maak. Vera helpt mij door haar begeleiding, adviezen en opdrachten, het stuur weer goed vast te houden. Zij laat mij inzien dat ik mij niet schuldig hoef te voelen over slechte navigatie naar mijn Verre Bestemming. En pitsstops mogen! Vooral laten inzien dat ik die pitsstops bewust maak en niet verplicht.'

S.T. – Medewerkster roladministratie/Legal Support (april 2022)