Vera Arends - lifecoaching en loopbaan coaching (jobcoaching) - VeerOp praktijk Amsterdam

Veer over Veer

Vera Arends

Vera Arends (1980), 14 jaar werkervaring in de uitzendbranche als (onder meer) coach voor mentaal welzijn, loopbaanontwikkeling en werkplezier. Sinds 2021 een eigen praktijk in Amsterdam voor counseling en life- en loopbaancoaching.

‘In het verleden werkte ik, Vera, 14 jaar lang bij twee grote uitzendorganisaties waar ik steeds meer de rol van Career Coach op me nam.

In die rol sprak ik vrijwel iedere dag met mensen over alle facetten van hun werk. Al die gesprekken wekten mijn interesse in zaken als werkplezier, geluk en mentaal welzijn.

Ik begon me meer te verdiepen in deze onderwerpen. Door er over te lezen, maar vooral door ze aan te kaarten in mijn gesprekken. En vragen te stellen als: Hoe blijf je relevant voor de arbeidsmarkt? Wat heb je daarvoor nodig? En wat betekent je werk eigenlijk voor je?

Iedereen kan veranderen

Door deze intensieve contacten zag ik in dat iedereen in staat is om te veranderen, keuzes te maken, de regie te pakken, knopen door te hakken en angsten onder ogen te komen.

Daarnaast werkte ik in de dagelijkse uitzendpraktijk samen met andere loopbaancoaches, life coaches en leefstijlcoaches. Dat vond ik inspirerend en daardoor groeide mijn interesse en passie voor het counseling- en coaching-vak.

Opleiding en eigen praktijk

Daarom besloot ik in 2021 zelf een stap te maken. Ik begon aan een coachopleiding bij NONONS en richtte mijn eigen praktijk op: VeerOp!

Inmiddels heb ik meerdere opleidingen afgerond aan De Nederlandse Academie voor Psychotherapie waarmee ik me verder heb gespecialiseerd als coach en counselor.

Kennismakingsgesprek

Tot zover over mijzelf op deze site. Als jij mij over jezelf wil vertellen, boek dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ben benieuwd en wie weet tot snel!’

Opleidingen:

  • Coach Intensive (NONONS, 2021 – 2021, diploma)
  • Specialist Duurzame Inzetbaarheid (Doorzaam, 2021, certificaat)
  • CounselorCoach (De Nederlandse Academie voor Psychotherapie, 2021 – 2022, diploma)
  • Psychosociale en Medische basiskennis (De Nederlandse Academie voor Psychotherapie, 2021 – 2023, diploma)
  • Integratieve Counselor (De Nederlandse Academie voor Psychotherapie, 2021 – 2023, diploma)